Hirdetés

Még készül a Lords of the Fallen 2, de nem biztos, hogy egyhamar megkapjuk

|

A csapat tudja, hogy mit akar összehozni, csak még nem látják, hogy mikorra lesz kész a játék.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt a Lords of the Fallen fejlesztéséért felelős CI Games elnöke, Marek Tyminski azt nyilatkozta, hogy 2017-re szeretnének előállni a folytatással. Mivel már erősen az év közepében vagyunk, jó esély van rá, hogy ez végül nem fog megvalósulni. Ettől függetlenül a második rész még készül.

"A játék mindenképpen ott van a terveink között, egy nagyon jó címet akarunk csinálni belőle. Tényleg komolyan gondoljuk a Lords of the Fallen folytatását."

Hozzátette, hogy a projekten jelenleg egy apró, de elhivatott csapat dolgozik, akik nem akarnak félmunkát végezni. Egy igazi, minőségi folytatással akarnak előjönni, viszont ez időbe telhet.

"Nagyon sokat dolgoztunk már a Lords of the Fallen 2-n, tényleg sok mindent megcsináltunk már. Sikerült megtalálni azokat a csapatokat, akikkel együtt tudunk dolgozni a projekten, és amikor ez így összeáll, már minden simán megy."

A folytatás megjelenése még akár néhány évet is csúszhat, de remélhetőleg azért nem kell olyan sokáig várunk. Egyelőre egy "kész lesz, amikor kész lesz" válasszal kell beérnünk, de legalább tudjuk, hogy készül, és hogy komolyan vette a banda a feladatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)