Hirdetés

A Lost Odyssey most ingyenesen megszerezhető

|

Ha kimaradt volna az Xbox 360-ra megjelent egyik legjobb játék, akkor most pótolhatod Xbox One-on a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően, ráadásul még fizetned sem kell érte.

Hirdetés

A Microsoft a közelmúltban kiadott egy letölthető avatar tárgyat, ami azt ígérte, hogyha beszerzed, akkor kapsz egy ingyen Lost Odyssey példányt. Az ajánlatot nagyon gyorsan visszahúzták pedig úgy néz ki, hogy nem volt teljesen véletlen a dolog.

Mától hivatalosan is ingyenesen letölthető a szeptember vége óta a visszafelé kompatibilitás csodáját magáénak tudó Lost Odyssey Xbox One-ra. A Microsoft ezzel a kis ajándékkal ünnepli, hogy immáron 300 Xbox 360 címet élvezhetünk az Xbox One-on.

A játékot akkor is "megvásárolhatjátok", ha éppen nem vagytok a konzol közelében, vagy nincs is Xbox One vagy Xbox 360 a háznál, csak lementenétek biztos, ami biztos alapon. A ide kattintva már most tiétek lehet a program.

Érdemes lesz sietni mert az ajánlat csak december 31-ig érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)