Hirdetés

Lost Planet demo érkezik

|

A Capcom jelentése szerint nemsokára egy demo formájában is meggyőződhetünk a Lost Planet PC-s verziójának grafikai szépségeiről. Az eredetileg Xbox360 exkluzív játék PC-s inkarnációja idén júniusban kerül a boltok polcaira, azonban már egy hónappal előbb megízlelhetjük a jeges bolygó világát.

Hirdetés

A májusra várható demo tartalmileg megegyezik majd a tavalyi Xbox360 demo-val, így a teljes verzió egyjátékos kampányának két pályáját próbálhatjuk ki, rengeteg fegyver kíséretében. Ígéretek szerint a DirectX10 támogatásnak hála, sokkal szebb játékot kapunk, mint az eredeti konzolos verzió. Várjuk nagy szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)