Hirdetés

Lost Planet PC demó májusban

|

Szinte még ünnepelni sem volt időnk a Lost Planet PC-s verziójának bejelentése miatt, de máris jött egy olyan hír, ami csak rátesz minderre egy lapáttal.

Hirdetés

A Lost Planet eleinte konzol exkluzív címként volt nyílvántartva a játékos társadalomban, ám nemrég végre PC-re is bejelentették ezt a sci-fi akció játékot. Az Xbox 360 konzolon már megjelent program demó változata is meg fog érkezni, ráadásul nem is kell sokat várni rá, ha minden igaz május 15-én már játszhatunk is vele. A program PC-s változata DirectX 9 és DirectX 10-es beállításokkal is játszható lesz, ráadásul sokkal szebben fog kinézni, mint ahogy azt konzolon láthattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)