Hirdetés

LOTRO: Siege of Mirkwood megjelenési dátum

|

A Turbine közleményének hála, immár pontos megjelenési dátumot tudunk mondani a Lord of the Rings rajongóknak.

Hirdetés

A Lord of the Rings Online soron következő kiegészítője számos újdonsággal szolgál. A szintkorlát emelése mondjuk annyira nem meglepő, annál inkább a co-op skirmish rendszer, és természetesen a teljesen új playfield Mirkwood. A részleteket elolvashatjátok itt.

A Siege of Mirkwood 19,99 dolláros áron lesz elérhető, és a kieggel egyidőben kapható lesz - ugyancsak 19,99 dolcsiért - az Adventurer's Pack, amely kettővel emeli a maximális karakterszámot. Egy új speciális hátas, és egy egyedi köpeny amelynek segítségével gyorsabban tudunk szaladni is a csomag tartalma. Mindezen jóságok december 1-től lesznek elérhetőek. Érdekesség, hogy az örökös előfizetőknek a Siege of Mirkwood ingyenes, sőt aki október 31 előtt ismét előfizet, annak is, és hogy az se járjon rosszul aki esetleg folyamatosan játszik, ha több hónapos előfizetésre vált, szintén ingyenesen juthat hozzá a kieghez. Remélhetőleg valaki azért meg is veszi majd...

Megjegyzés: a hír a játék amerikai szolgáltatására vonatkozik, európai csomagokról, fizetési feltételekről egyelőre még ninsc hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)