Hirdetés

Luigi's Mansion 3 - fizetős DLC bővíti majd a többjátékos módokat

|

A Nintendo különösebb hírverés nélkül leplezte le, hogy vásárolhatunk majd extra tartalmakat az ősszel érkező játékhoz.

Hirdetés

Stílusosan idén halloweenkor jelenik meg a Luigi's Mansion 3, amiben mindenféle hátborzongató kaland vár majd a zseblámpával felszerelkezett címszereplőre. A fejlesztők pedig már készülnek némi extra tartalommal a megjelenés utáni időszakra.

Hirdetés

A Nintendo szép csendben megerősítette a játék hivatalos oldalán, hogy a későbbiekben elérhető lesz fizetős DLC is hozzá, ami vadonatúj tartalmakkal fogja kiegészíteni a ScareScraper és ScreamPark nevű többjátékos módokat. Míg előbbi a kooperatív élményre van kihegyezve, addig az utóbbi sokkal kompetitívebb mókát kínál, de valószínűleg mindkét módban elférnek majd az extra jóságok, úgyhogy ez mindenképp jó hír a rajongók számára. Már csak az a kérdés, hogy milyen áron fogja kínálni a Nintendo az újdonságokat.

A Luigi's Mansion 3 október 31-én jelenik meg Nintendo Switchre. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)