Hirdetés

Ma indult a Star Wars: The Old Republic

|

Végre eljött a perc, amire minden Star Wars rajongó várt! Elstartolt a BioWare remekműve a Star Wars: The Old Republic.

Hirdetés

Nem csalás, nem ámítás, a Star Wars: The Old Republic űrhajója végre valahára elért a gamer univerzumba és minden Star Wars rajongó szívébe is. A Bioware büszkeségtől dagadva kapcsolta be a szervereket magyar idő szerint reggel 6-kor, hogy jöhessenek az eddig várakozó mohó tömegek (volt is emiatt éjszaka egy 5 órás szünet, Chava éppen akkor akart kalandozni egy messzi-messzi galaxisban, szegény).


Az ikonikus MMO alkotás megjelenését több országban is kosztümökbe öltözve ünnepelték a vérbeli fanatikusok, Sith és Jedi kéz a kézben, de csak addig, míg össze nem találkoznak a játékban...

Ha bizonytalanok lennétek a megvételével kapcsolatban, olvassátok el a decemberi Gamestar-ban lévő tesztet, segít majd a döntésben. Kapjátok elő a fiókban rejtegetett fénykardokat, lézerfegyvereket, röffentsétek be a garázsban álló Millenium Falcon-t, kezdődjön az intergalaktikus kaland – mi egészen biztosan ott leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)