Hirdetés

Ma tizenhét órakor GS Live numeró harminchét!

|

Ma, délután öt órakor ismét jelentkezik sokatok kedvenc internetes televíziós műsora, a GS Live!

Hirdetés

Múlt héten Nightwolf300 kivívta magának a Csempion címet, amelyet dupla vagy semmi alapon meg szeretne ma védeni - tudjátok, mint a nehézsúlyú ökölvívásban.

Mai ellenfele Matthew95 lesz - és várhatóan hatalmas lesz a csata a két külön generációt képviselő gamer között. Győzzön a jobbik! Természetesen ma más kihívások lesznek, mint múltkor, így aztán ismét nem lehetett igazán felkészülni - kiderül, a fiatalság, vagy a rutin ér-e többet!

Kérdéseiteket a megszokott módon intézhetítek Gyuhoz, a versenyzőkhöz, a stábhoz nem kell mást tennetek, mint egy e-mailt írni a gslive@idg.hu címre, az adás közben, vagy akár már most is megtehetítek.

Kedvcsinálónak íme a múlt heti adás...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)