Hirdetés

Mad Dog McCree - Az őrült kutya visszatér

|

A régi motorosok talán még emlékeznek a 90-es évek elején hódító Mad Dog McCree játékokra. Nemsokára a Wii tulajok is megismerhetik őkelmét.

Hirdetés

A Mad Dog McCree egy érdekes stílusú játék volt. Lényege, hogy egy westernfilm futott a képernyőn, ahol megjelentek a színészek, mi meg jól lelőttük őket. Egérrel célzunk, gonosznak vége. Dióhéjban.

A sorozat leginkább a játéktermekben hódított, ott pöpec hatlövetű kontrollereket gyártottak hozzá, de ellátogatott számítógépre is. Akkoriban sajnos a felbontás elég gyatra volt, és még így is sokat töltött. A technológia azonban eleget fejlődött, legalábbis a Majesco így látja. El is készítik tehát Mad Dog McCree új kalandjait, ezúttal Wii-re. A megjelenés útjában már csak az ESRB áll, aki ezidáig nem adott rá korhatárt. Amennyiben pedig a Wii verzió nyereséges lesz, akár a többi konzolra is megjelenhet a játék. Ez főleg PS3 konzolon lehet ütős, ahol a Blu-ray miatt igen jó minőségben puffogtathatnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)