Hirdetés

Madden NFL 11 - egyre többen drukkoltak a Packersnek.

|

Az emberek java része a győztesekhez pártol..

Hirdetés

Vasárnap este a Green Bay Packers legyőzte a Superbowlon a Pittsburgh Steelers gárdáját - jó kis meccs volt.

A The New York Times hozzájutott az EA Sports adataihoz, amelyből kiderült, hogy az NFL szezon időtartama alatt (2010 aug. 10 - 2011 jan. 31) összesen 290 millió mérkőzést játszottak multiban a Madden aktuális változatával PS3-as és Xbox 360-as játékosok. A legekvesebb szurkolója (azaz amelyik csapattal a legkevesebben játszottak) az Arizona Cardinalsnak volt - durván egy százalék - de ezek konstans módon játszottak a Cardinals csapatával, ebből is látszik, hogy nagyon hűséges rajongókról van szó.

Az adatból az is látszik, hgoy nagyon sokan változtattak kedvenc csapatot hétről hétre. Például amikor az Eagles csodajátékkal elverte a 10. fordulóban a Redskinst, utána az Eagles lett a legnépszerűbb csapat. Ennek ellenkezője is lezajlott - amikor a Cowboys ötödik vereségét szenvedte el sorban, a játékosok elhagyták a csapatot és más csapatot választottak az online játékhoz.

A legjobban ezt a trendet a Packers és a Steelers népszerűségének növekedése mutatja - a szezon java részében az NFL átlag körül mozogtak, azonban a konferencia finálé magasságában messze a legnépezerűbb csapatok lettek, amely végén a Packersnek jutott a megtisztelő "legnépszerűbb Madden csapat" címe.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)