Hirdetés

Madden NFL 13 - újdonságok és prezentáció

|

Nemrégiben lezajlott a draft, az Indianapolis Colts "szerencsés" lett - majd meglátjuk, igaz-e az ősi mondás: "A név kötelez"!

Hirdetés

Új év, új Madden NFL - nincs ez másként most sem. Ezúttal a 13-asra számozott rész következik, természetesen újdonságokkal. 

Amit már sokan elmondtak a játékról (és többen szerencsés módon látták is) az az, hogy a játékmenet változtatása (ezek java része megtekinthető a videóban) mellett a prezentáció is sokat fejlődött - a mérkőzések elején és szünetekben zajló latolgatások, tippelések, beszélgetések is egyre inkább hasonlítanak a valósághoz, így valóban az lesz az érzésünk lassan, hogy ez bizony egy igazi amerikai futball mérkőzés közvetítése. 

Lássuk:

A játék augusztus végén várható PlayStation 3, Vita, Wii, Wii U és Xbox 360 platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)