Hirdetés

MadWorld - Megbukott a legvéresebb Wii játék?

|

Úgy tűnik, rövid idő alatt a második erőszakos cím hattyúdalának lehetünk szemtanúi Nintendo konzolon.

Hirdetés

Alig néhány napja számoltunk be a Nintendo DS-re tervezett GTA: Chinatown Wars kiábrándító eladási mutatóiról. Amit akkor furcsa és egyedi jelenségnek gondoltunk, megismételte önmagát. A különbség csupán annyi, hogy jelen esetben a Nintendo Wii platformjáról van szó, az áldozat pedig a Sega és a Platinum Games koprodukciójában készült MadWorld.



Az NPD Group adatai szerint alig 66.000 példány talált gazdára a Wii legvéresebb játékából, ami minden, csak nem siker. A fekete, fehér és vörös - elvégre a vért is ábrázolni kell valahogy - színekben pompázó kőkemény akciójáték minden előzetes várakozással ellenében úgy elhasalt az amerikai pénztáraknál, hogy azt öröm lenne nézni, ha épp az ördögöt látnánk a videojátékokban.
Ezek után erősen kétséges - hacsak az elkövetkező hónapokban nem fordul meg a széljárás - hogy a Sega és tettestársa sorozattá és jól csengő márkanévvé alakítsa a MadWorld-öt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)