Hirdetés

Mafia 3 - van egy dolog, aminek a PC-sek nem fognak örülni

|

A világ több pontján már október 7-e van, a 2K a Mafia III sajtópéldányait is elkezdte szétküldeni. Kiderült valami, ami sokaknak probléma lehet.

Hirdetés

Rezidens Mafia-szakértőnk, RG már telepíti a Mafia III PC-s változatát, hogy mihamarabb teszttel tudjon szolgálni nektek, de van, aki nála is gyorsabban vetette rá magát a játékra.

A leggyorsabb vásárlók és a sajtó képviselői közül többen jelezték, hogy a játék PC-n egy hiányossággal küzd: a framerate 30 fps-re van korlátozva. Általában ez a megfelelő .ini fájl bütykölésével feloldható, de egyelőre senki nem járt sikerrel. Persze 30 fps-en is van élet, de PC-n más a sztenderd. 

A beállításokban egyébként a felbontás, a fényerő, a Vsync, a látótávolság, a látószög, különböző részletességek, az elmosódás, az árnyékok, a csillogások minősége, az effektek, az anti-aliasing és a képernyő szegélye állítható.

A 2K közben azt nyilatkozta, tud a korlátozásról, és hamarosan "fejlesztések jönnek". Valószínűleg egy patch feloldja, de nem tudni, meddig kell rá várni.

Mindenesetre telepítsétek az új Nvidia drivert, hogy nagyobb baj ne legyen.

Szerintetek nagy probléma, hogy a Hangar 13 az fps leszorítása mellett döntött?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)