Hirdetés

Mafia Wars: Moscow előzetes

|

A Mafia Wars ezúttal Moszkvába is elvisz minket, lássuk mennyivel kapunk többet.

Hirdetés

A Mafia Wars sorra gyűjti rajongóit és játékosait a Facebook rendszerében, hihetetlen népszerűségnek örvend. Mint aktív játékos, gondoltam összeszedek pár dolgot arról, hogy mit várhattok a Mafia Wars legújabb részében, melyben az úticél New York és Cuba után ezúttal Moszkva.

Moszkva sem arról híres, hogy unikornisok lepik el, illetve fölötte mindig kék az ég. Bizony az alvilág itt is jelen van, két rivális csoport, a Vory v Zakone és az Orosz Mafia kezében futnak össze a szálak, melyek az egész világot behálózzák. A városba érkezésünk, hiszitek vagy sem, kicsit összekuszálja az ország alvilágának ügyeit, és döntést kell hoznunk, hogy melyik oldalra álljunk. A Vory, akik a "tolvajok hercegei" oldalukon az orosz alvilág öreg őrével, vagy a kegyetlen és brutális Orosz Mafia mellett döntünk? Döntéseink következményekkel járnak, szóval óvatosan kell választanunk.

A játékba már nyerhettünk egy kis betekintést, amikor a készítő, a Zynga reklámozás címén elrejtett nyolc tárgyat az új részhez kapcsolódóan, úgy mint egy PPSH-41, egy Ushanka, egy Grach pisztoly, egy Impression (kocsi), .45 acp pisztoly, IZH-35m, VSK-94 távcsöves puska illetve egy Dragunov. Most ássuk be magunkat egy kicsit a két család ügyeibe. Kezdjük a Vory B Zakone-vel. A nevük jelentése: "A tolvaj kódja". A család úgy működik, mint egy igazi család: segítenek egymáson, tanítják egymást, rabolnak és fosztogatnak ugyan, de fedezik egymást a harcokban. Ez azt jelenti, hogyha a Vory oldalára állunk, akkor számíthatunk barátainkra a harcban, megmenthetik a bőrünket. Mérsékelve van az erőszak részükről. A másik csoport az Orosz Maffia. Az ő reszortjuk inkább a félelemkeltés, erőszak, gyilkolászás, brutalitás. Itt nem a tisztelet, hanem a túlélés a cél, senki nem vállal felelősséget a másikért, azonban bármit elérhetünk, amit szeretnénk, akármibe is kerül. Itt a szervezett bűnözésé a hangsúly, és a cél a hatalom kivívása. Aki hataloméhes, az válassza ezt!

A Mafia Wars: Moscow a készítők szerint jobb lesz, mint az előző két helyszín. Reméljük a legjobbakat. A játékosok 70-es szinttől léphetnek be az orosz földre. Még két kiegészítő érkezik biztosan, az egyik Ázsiába (vélhetően Kínába), a másik pedig Nyugat-Amerikába visz minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)