Hirdetés

Magic: The Gathering Arena - hírességek csapnak össze a következő nagy tornán

|

Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság influencerei profi Magic játékosoktól tanulhatnak, majd egymással kell megmérkőzniük.

Hirdetés

A Magic Celebrity Cup nevezetű kétnapos bajnokságon összesen 36 influencer vesz majd részt Franciaországból, Németországból és az Egyesült Királyságból. Felük profi Magic játékos, a többiek viszont csak lelkes kezdők. A torna abszolút a mókáról szól, nem lesz semmiféle díj vagy pénznyeremény, mindössze a dicsőségért játszanak a hírességek. 

Hirdetés

Persze arra is gondolt a Magic kártyajátékot gondozó Wizards of the Coast csapata, hogy mindenki kellő előképzettség birtokában üljön le a Magic: The Gathering Arenával játszani (ugyanis a Magic új, jelenleg nyílt béta stádiumban lévő digitális változatával zajlik majd a versenyt). Éppen ezért minden ország játékosait felosztották kétfős csapatokra úgy, hogy egy kezdő mellé mindig egy profi kerüljön. A bajnokság második napjára már csak országonként két csapat fog bejutni, majd pedig csak egyetlen ország marad majd talpon. 

Magát a versenyt július 11-én és 12-én rendezik, mindkét napon este 7 órakor indulnak el az élő közvetítések Twitchen. Mindhárom ország külön adást kap, szóval ide kattintva a franciák, itt a németek, itt pedig a britek streamjét tudjátok majd nézni. Ha pedig ti is vadul pörgetitek a Magic: The Gathering Arenát, akkor ma érdemes mindenképp belépni, hiszen megérkezett a játékba a legújabb, 2020-as Core Set. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)