Hirdetés

Magicka The Other Side of the Coin - DLC játékmenet trailer

|

A Paradox varázslós játéka már eljutott a vietnami háborúba is - a készítők bátran csűrik, csavarják a sztorit.

Hirdetés

Amikor a négy varázsló együttműködésén alapuló fantasy akciójáték egy húzással Vietnámba látogatott a háború idejére, bizony volt nagy csodálkozás. 

Most is lesz, bár ami történt, az nem épp egyedi, mindenesetre igen sok játék kihagyta már ezt a ziccert, amióta a DLC-k divatban vannak. Ugyanis a The Other Side of the Coin szó szerint az, ami a címe - ezúttal a másik oldallal vagyunk, akiket eddig bántani kellett, s akiknek az eddig megismert mágusokat kell kinyírniuk. Ma már az Of Orcs and Men kapcsán elmondtuk, hogy sokan szeretnek a gonosz oldallal lenni, de ebben a trailerben találjuk a tökéletes megfogalmazást: "Being bad feels good!", azaz rossznak lenni jó érzés!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)