Hirdetés

Magyar feliratos előzetesen a Diablo IV első kiegészítője

|

Bár a Blizzard már most bejelentette a Vessel of Hatred című expanziót, még nagyon távoli a megjelenése.

Hirdetés

Nem csinált titkot belőle a Blizzard, hogy a Diablo IV-et hosszú évekig kívánja támogatni, ráadásul nem csupán szezonális tartalmakkal, hanem tradicionális, nagyobb lélegzetű kiegészítőkkel is. Talán nem lövünk mellé, ha azt feltételezzük, hogy a franchise-t kezdettől fogva végigkísérő régivágású rajongók inkább ilyesmit szeretnének látni a fejlesztőktől.

Nos, az első mackósabb expanzió fejlesztése már javában zajlik, ám mint az a BlizzCon 2023 nyitóműsorában elhangzott, a csapatnak még időre van szüksége, mielőtt átnyújthatná a közösségnek a Mephistóra fókuszáló Vessel of Hatredet. A dolgok jelen állása szerint csak 2024 végén jelenhet meg a kiegészítő, és akkor még nem számoltunk azzal, hogy közbejöhet bármilyen, csúszás eredményező fejlemény.

Hirdetés

A részletekkel nem bánt bőkezűen a Blizzard, és 2024 nyaráig nem fog túl sok mindent az orrunkra kötni. Annyi viszont már biztos, hogy a meglévők mellett egy vadonatúj kasztba tartozó karakterrel is átvághatjuk magunkat a Diablo 2-ből ismerős Nahantu régió helyszíneit (Teganze Plains, Torajan Jungle) elözönlő szörnyeken, hogy szembenézzünk a Sanctuaryre leselkedő legújabb fenyegetéssel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)