Hirdetés

Magyar harckocsikkal erősít a War Thunder

|

Nem is kell már vészesen sokat várni a Sons of Attila frissítésre.

Hirdetés

A Gaijin Entertainment nemrég bejelentette, hogy olyan kiegészítés érkezik a War Thunderhez, aminek kétségtelenül hazánk fiai örülnek majd a világon a legjobban. A helyzet ugyanis az, hogy a szeptemberben megjelenő, "Sons of Attila'' címet viselő frissítés magyar páncélosokat hoz a játékba.

Korszakokon átívelő csomagról van szó, hiszen a második világháborús 39.M Csaba páncélosoktól a Lynx KF41 BMP-kig terjed a repertoár. A játékon belül magyarországi páncélozott járműveket az olasz szárazföldi egységek kutatási fájának részeként lehet elérni. Más vasak is érkeznek persze a frissítéssel, ilyen az amerikai Texas, a szovjet lángszórós tank, a  TO-55, az  F-16C Block 50-es verziója, valamint a kínai-pakisztáni MBT-2000 tank.

Hirdetés

Íme a videós kedvcsináló is:

A pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert, de már nem kell sokáig várni, szeptember folyamán megkapjuk a frissítést.

Ti tesztek majd vele egy próbát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)