Hirdetés

Magyarul is elérhetővé vált a Nadirim!

|

Parlez-vous français? ¿Hablas español? Parli italiano? Sprechen Sie Deutsch? Beszélsz magyarul? A Nadirim mostantól saját anyanyelveden is játszható!

Hirdetés

A Twisted Tribe olyan csodát tett, melyért többek a Nadirim megjelenése óta fohászkodtak: elintézték, hogy a játék - többek között - magyar nyelven is játszható legyen.

Az imába foglalt fejlesztők a magyar, német, francia, olasz és spanyol nyelv mellett új funkciókkal és kiegészítésekkel is bővítették a játék alapból gazdag világát, mint például új háttérzenék, új küldetések, optimalizáltabb tutorial, friss öltözékek, akadályok és további földi javak kerültek bevezetésre.

Az ingyenesen, böngészőből játszható Nadirim tavaly novemberében startolt el és rendkívüli érdeklődés övezte indulását. Érthető is, hiszen kézzel rajzolt, izometrikus nézetű, minőségi szerepjáték nem hever minden bokorban...

Ha kedvet kaptál a szerepjáték új, magyar nyelvű változatához, pár kattintással elkészítheted karaktered és belevághatsz egy életre szóló kalandba!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)