Hirdetés

Majd ha piros Predalienek potyognak...

|

Ha úgy vesszük, akkor ma három játékot is közszemlére teszünk szokásos napi Játéközön.hu ajánlónkban

Hirdetés

Most inkább nem fejteném ki álláspontom, hogy miért számít emberiség elleni bűntettnek az Alien és Predator univerzum filmes összeeresztése. Az ötlet egyébként alapjában véve nem veszett fejsze nyele, és hasonló felállásban már egész jó játékokat nyomhattunk. A filmekről viszont most nem mondanék véleményt. Ahova most ki akarnék lyukadni az, hogy a fantáziával kellőképp megáldott producerek hamar kedvet kaptak e két veszedelem keresztezésére, amiből megszületett maga a Predalien. Nem tudom, hogy szánt szándékkal-e, de az Eternal Red fura lénye több közös vonást is mutat ezzel az idegen "öszvérrel". Egyrészt csúnya, másrészt lazán kezel mindenféle high-tech kütyüt, amit főleg fegyverei telepítésére és fejlesztésére használ. A platform és TD játékok keresztezéséből megszületett "hibrid" ügyesen alkalmazza a klasszikus tower defense és akció-platform kliséket. Fegyvereket telepíteni a plafonról lelógó "csonkokra" lehet, de ha személyesen is ki akarjuk venni a részünk a hullámokban érkező ellenség darabolásában, akkor magunkra kattintva kézifegyverekkel is felszerelkezhetünk. 

 

eternalred.jpg
 
* * * 
 

Csak rémséges kalandokkal tud szolgálni a Játéközön.hu-ra frissen kikerült point-and-click, a Darkness első, illetve második része. Nem kenyerem elmondani a történetet és a fordulatokat, inkább egy általános használati utasítással kínálnám kipróbálásra ezt a remek két játékot. Klasszikus pixelvadász, amelyekben mindenre és mindenhová érdemes kattintani, feltételezve, hogy abból csak jó sülhet ki (persze nem mindig fog). Bátran gyűjtsük ami csak mozdítható, mivel soha nem tudhatjuk, hogy mit hoz elénk a sors és mire lehet őket használni.  Ha pedig nem vagyunk kellően ráhangolódva a játékra, Fogtündér hajsza alatt akár még össze is sza... rezzenhetünk.
 
 
Darkness 1
darkness1.jpg
 
 
 
 Darkness 2
darkness2.jpg
 

 

 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)