Hirdetés

Májusban érkezik a Daewoo UMPC-je

|

A korábban Daewoo Electronics néven ismert Daewoo Lucoms (mindkettő egyenértékű az ismert Daewoo vállalattal) a mai napon mutatta be legújabb készülékét. Nem másról van szó, mint egy Ultra Mobile PC-ről - a dél-koreai vállalat ezzel betörni igyekszik az UMPC-s világba.

A cég már idén májusban forgalmazni kezdi első ilyen kütyüjét, melynek neve Solo M1. Ennek összsúlya 779 gramm (akkuval), 7 inches érintőképernyővel rendelkezik, 1,3 megapixeles beépített kamerával, 512 MB DDR2 RAM-mal, SD-foglalattal lesz felszelve; valamint a 30-60 GB méretig terjedő winchester mellett WiFi és Bluetooth rádiók is helyet kapnak a Solo M1-ben. A 900 megaherzes Intel processzorral felszerelt UMPC maximális kihasználtságon vett üzemidejét 2,5-3,5 órára becsülik.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)