Hirdetés

A Manhunt 2 "CSAK FELNŐTTEKNEK!" besorolást kapott

|

A Manhunt 2 átment az ESRB tesztjén, de a legszigorúbb Adults Only besorolással kerülhet csak forgalomba.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Angliában betiltották a Manhunt második részét. Az ESRB tesztjén átment a játék, de Adults Only besorolást kapott, amely azt jelenti, hogy a játékot kiskereskedések egyáltalán nem, nagykereskedések pedig csak speciális gondozás mellett adhatják el. Ezt a besorolást egyébként nagyon kevés játék kapja meg, és azoknak is nagy része cenzúrázva a boltokba kerülhet. A Rockstar másik játéka, a GTA: San Andreas is egy ideig AO besorolású volt, amelyet a hírhedt Hot Coffee mod után kapott meg pár hónapra. A Rockstar véleménye szerint a játéknak elég lett volna egy M, azaz Mature besorolás is, hisz mindkét esetben csak felnőttek játszhatnak a játékkal, ám az AO esetében a jogszabály kemény feltételeket szab meg az eladással kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)