Hirdetés

Már előfizetéssel is játszható a Red Dead Redemption

|

Ha nosztalgiáznál, mindössze 2089 forintot kell költened, és újra átélheted John Marston nagy kalandját.

Hirdetés

Kellett némi idő a Rockstarnak, de a közelmúltban végre PlayStation 5-re is elérhetővé tette a visszafelé kompatibilitás miatt eddig csak PS3-on, valamint az Xbox-család konzoljain játszható Red Dead Redemptiont. Bár eleinte csalódáskeltő volt az új kiadás, később egy frissítés megoldotta, hogy ne kelljen 30 fps-sel beérnünk, és most már egész jó minőségben kalandozhatunk a vadnyugaton. 

Aki eddig még azért nem utazott vissza, mert sokallta az árát, a Rockstar előfizetéses szolgáltatását kihasználva most egészen olcsón végigjátszhatja akár a teljes játékot.

Hirdetés

A GTA+ kínálatában eddig a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition, a GTA: Liberty City Stories, valamint a GTA: Chinatown Wars volt megtalálható, ezek mellé csatlakozott most a Red Dead Redemption, amely PlayStationön és Xboxon egyaránt játszható. Az előfizetés egy hónapra 2089 Ft-ba kerül, és nem szükséges hozzá a Grand Theft Auto V megléte, de akinek megvan, a PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es változatban 500 ezer GTA$-t, leárazásokat, egyedi bónuszokat is élvezhet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)