Hirdetés

Már készülhet a következő nagy Horizon játék

|

Aloyt hamarosan újabb kalandra kísérhetjük el.

Hirdetés

Bár kiváló játék volt, és sok szempontból jobb, mint elődje, a Horizon Forbidden West mégsem szerepelt túl jól az évvégi díjátadókon, és a Sony sem kürtölte világgá, mennyire szépen alakultak az eladások. Nem volt könnyű dolga, mivel ugyanabban a hónapban jelent meg, amiben az Elden Ring is, amely mindent letarolt, március végéig 13,4 millió példányban talált gazdára.

A Guerrilla Games és a kiadó azonban lát még benne lehetőséget egy DLC-n túl is - az egyik távozó fejlesztő belengette, hogy a folytatás már úton van.

Hirdetés

Angie Smets húsz év után hagyja el a Guerrillát, hogy a PlayStation Studiosnál a fejlesztési stratégiáért felelős vezető szerepében folytassa a munkát. A csapatot Joel Eschler, Hella Schmidt és Jan-Bart van Beek viszik tovább, mind stúdióvezetőként. 

A közleményben szerepel, hogy "az izgalmas online projekt" mellett Aloy következő kalandjával is bővítik a Horizon univerzumát - ez kvázi megerősíti, hogy a Forbidden Westnek lesz teljes értékű folytatása. Bár a Burning Shores DLC kibővíti a sztorit, nem foglalkozik érdemben a második rész végén belengetett fő konfliktussal, a Nemesis érkezésével - azt látva már sejthettük, hogy van még mit mondania a Guerrillának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)