Hirdetés

Már most besorolhatod magad a Hogwarts Legacy Roxfortjának valamelyik házába

|

Ha nem bírod ki a megjelenésig, nézd meg most, téged hova pakolna a Teszleg Süveg!

Hirdetés

Február 10-én végre beléphetünk a Roxfort kapuin, hogy jóval Harry Potter ideje előtt felfedezzük a boszorkány- és varázslóképzőt és környékét, egy általunk létrehozott és formált diák szerepében formáljuk a történelmet. Bár ekkor még csak a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es verzió érkezik, a Teszleg Süveget már azok is használhatják, akik más, szerényebb tudású platformokon vetnék bele magukat a kalandokba.

Igaz, hogy ötödévesként kezdünk, de rajtunk áll, mely házhoz csatlakozunk. A Wizarding World oldalán regisztrálva már most kiderülhet, a Hugrabug, a Mardekár, a Griffendél vagy a Hollóhát áll-e legközelebb személyiségünkhöz.

Hirdetés

A Legacy Connect oldalon először be kell jelentkezni a Harry Potter Fan Club-os fiókunkba, vagy létrehozni egyet, ha még nincs. Ezt követően a pálcaválasztás jön, egy hét kérdésből álló személyiségteszt kitöltését követően kaphatjuk meg a varázslók és boszorkányok egyik legfontosabb eszközét. Aztán jöhet a házba való besorolás egy újabb teszttel. Ha ez is megvan, vissza kell térni a Legacy Connect oldalára (első link), majd a "Go to WB Games" gombra kattintani és összekapcsolni Harry Potter Fan Clubos fiókunkat a WB Games-essel. Ez egyébként egy extra jutalommal jár, egy Beaked Skull Mask álarcot és a House Fan-atic School Robe köpenyt is megkapjuk házunkhoz illő színben.

Ha megjelenés után elindítjuk a játékot, az információkat automatikusan leszedi majd WB Games-es fiókunkból, így a Hogwarts Legacy tudni fogja, hova tartozunk. Nincs más hátra, mint kivárni azt a kevesebb mint egy hónapot, amit még muszáj.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)