Hirdetés

Már nincs sok időd ezekre: a PlayStation Plus Extra és Premium csomagból sok játék távozik augusztusban

|

A Yakuza széria rajongói nem fognak örülni, de nem csak ők veszítenek el majd fontos címeket.

Hirdetés

A csodálatos része az előfizetésekért kínált játékkatalógusoknak kétségtelenül az, hogy rajtuk keresztül jóval több címhez férünk hozzá, mint amire időnk lenne. A kevésbé csodálatos része ezen szolgáltatásoknak, hogy a játékok jönnek-mennek a kínálatból, így néha hamarabb távoznak bizonyos címek, mint hogy időnk jutna rájuk.

Nincs ez másképp a PlayStation Plusszal sem, ami augusztus 15-én pontosan 10 játékkal lesz kevesebb. Nem is apró címekről van szó: a távozók listáján ott van a Borderlands 3 és a Yakuza 0 is.

Hirdetés

A fenti páros mellett kikerül még a Borderlands 3, a Nidhogg, a DCL - THe Game, a GRIP, a The Crew 2, az 8-Bit Armies, a Carmageddon: Max Damage és a Yakuza: Kivami 1-2. Érdekes módon a Yakuza sorozat maradéka még mindig elérhető marad a PlayStation Plus Extra és Premium részlegében, de ezek után mi a helyetekben igyekeznénk azok végigjátszásával is.

A jó hír, hogy azért érkeztek új játékok is a szomorú bejelentések mellé. Az It Takes Two, a Word War Z, az Undertale és a Sniper Elite 5 mind bekerültek az előfizetésbe.

Nektek fájni fog majd valamelyik kikerülő cím hiánya?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)