Hirdetés

Már pörgethetitek a Rainbow Six: Siege következő szezonjának legújabb tartalmait

|

Az Operation Steel Wave természetesen két új operátorral bővítette a felhozatalt, emellett hasznos kütyüket, egy átdolgozott pályát és még sok egyéb apróságot hozott a rajongóknak.

Hirdetés

Pörök tovább a Rainbow Six: Siege ötödik éve, melynek ezúttal második szezonja élesedett a szervereken. Az Operation Steel Wave névre hallgató tartalmi csomagot már most elérik azok, akik megvették a Year 5 Passt, de egy hét múlva bárki feloldhatja az új tartalmakat, aki hajlandó egy kicsit a pénztárcájába nyúlni. 

Hirdetés

Ahogy az egy új szezon esetében lenni szokott, most is két új operátorral bővült a Rainbow Six: Siege bevehető ügynökeinek listája. A támadó oldalon megkaptuk a norvég Ace-t, aki tapadó bombákkal képes utat törni magának a csatatéren. A védekezők táborát a Dél-Afrikából származó Melusi erősíti, aki érzékelőket képes elhelyezni, melyek figyelmeztetik, ha ellenfél közelít. 

A House pályát teljesen újradolgozta a stúdió, így az is tartogathat néhány meglepetést a rutinosabb játékosok számára. Emellett jó pár kütyü, egy Echo Elite szett, fegyver és operátor skinek, és még sok egyéb újdonság is érkezett, melyek teljes listáját megtaláljátok a játék hivatalos oldalán. Ha egy kis ízelítőt szeretnétek az Operation Steel Waveről, akkor ezt a videót ajánljuk figyelmetekbe:

A Year 5 Pass tulajok már most játszhatnak az új operátorokkal, míg a többiek június 23-án tudják megvásárolni őket Renown vagy R6 kreditekből. Június 29-én pedig érdemes lehet visszalátogatni a meccsekre, ugyanis akkor élesedik egy új Battle Pass, a Tour De Force.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)