Hirdetés

Már tévén és PC-n is játszhatók a Netflix játékai

|

A korábban csak mobilokra elérhető játékkínálathoz mostantól a Netflix tévés appjából és böngészőből is hozzá lehet férni.

Hirdetés

2021 novembere óta ütemesen bővítgette a Netflix szolgáltatásának játéktárát, szinte minden héten jött egy-két újdonság, például olyan címek is, mint az Oxenfree II: Lost Signals, ami az év egyik legjobb indie játéka, és mobilokon csak az előfizetők játszhatnak vele. Mind a játékok minősége, mind azok mennyisége egyre jobban indokolja, hogy ne a filmek, sorozatok és egyéb, videós tartalmak, hanem konkrétan a játékok miatt fizessünk elő a Netflixre.

A szolgáltatás hamarosan szintet lép: az Egyesült Királyságban és Kanadában néhány felhasználó már tesztelheti azt, milyen tévén vagy böngészőből játszani, úgy, hogy mobilt vagy billentyűzetet és egeret használnak irányítóeszközként.

Hirdetés

A félig-meddig publikus bétateszt során két játékot lehet így kipróbálni: az eredeti, első Oxenfree-t, és a Molehew's Mining Adventure-t. Ha tévén játszanánk, a kontroller appot kell hozzá letölteni, ha PC-n vagy Macen, a billentyűzet és az egér lesz segítségünkre. A támogatott eszközök listája folyamatosan bővül, de LG és Samsung okostévék, az Amazon Fire TV, a Chromecast a Roku és az Nvidia Shield eszközök segítségével már elérhető.

A szolgáltatás felhőt használva működik, instabil net esetén lehet némi fennakadásra számítani. Nem tudni még, mikor ér véget a teszt, és mikor terjesztik ki a szolgáltatás elérhetőségét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)