Hirdetés

Már tölthető a Lost Planet a Steamen

|

Anno a Lost Planet játék Xbox 360 konzolon hatalmas sikereket ért el, ám arra kevesen számítottak, hogy a Capcom PC-re is kiadja majd a programot.

Hirdetés

A kiadó igazság szerint nem csak egy szimpla portot fog felmutatni nekünk, hanem egy feljavított változatot adnak majd ki PC-re Lost Planet: Extreme Condition címen, ami a DirectX 10-es technológia minden szépségét zúdítja majd ránk a monitoron. A Gamestar Online hasábjain pár napja már megjelent a játék előzetese, ám a június 29-én esedékes premier sincs már messze, amiről jobb nem lemaradni. Ezt elősegítendő a Valve a Steam rendszerében is árulja a játékot, amit már elkezdhetnek letölteni azok, akik a premier miatt levitt akciós, 39.95 dolláros áron megveszik azt. A letöltés sajnos még nem jelent egyet a játszhatósággal, mivel aktiválni csak a premier napján lehet majd a programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)