Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a Warframe következő kiegészítője, játékmenetet is kaptunk belőle

|

Lezajlott az idei TennoCon, ahol a főszereplő a Heart of Deimos kiegészítés volt. Már szinte minden részletet tudunk az ingyenes tartalmi csomagról.

Hirdetés

A Warframe népszerűsége szépen felfutott az utóbbi években, ezt pedig a Digital Extremes jobbnál-jobb tartalmi frissítésekkel hálálja meg a közösségnek. A legközelebbi ilyen csomag a Heart of Deimos lesz, ami egészen pontosan 2020. augusztus 25-én érkezik. A TennoCon 2020 pedig nem csak egy megjelenési dátummal, de sok-sok néznivalóval is megajándékozta az érdeklődőket.

Hirdetés

Az első játékmenet anyag több mint 30 perces, és egy hosszabb sétára visz bennünket az új, nyílt világú területre, Demiosra. A bolygón számtalan ellenfél és loot vár ránk, egy új fejlesztési rendszer elemeivel együtt.

A második videó már sokkal rövidebb, de legalább megismerkedhettek benne az új, közösség által alkotott Warframe-mel, Xakuval.

Az utolsó videóban a Helminth Chrysalis rendszer mutatkozott be. Ez az az új fejlesztési mechanika, aminek segítségével régi Warframe-jeink képességeit új frame-ekbe ültethetjük át, nagyobb szabadságot kapva ezzel arzenálunk testreszabásához, mint eddig bármikor.

A Warframe rajongóknak bőven lesz mit csinálniuk a nyár végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)