Hirdetés

Máris megdöntött egy rekordot a Halo Infinite

|

Alig hogy elstartolt a többjátékos mód nyílt bétája, játékosok százezrei vetették rá magukat.

Hirdetés

Tegnap, némileg váratlanul a Microsoft elindította a Halo Infinite többjátékos módjának éles tesztelését, így bárki, aki rendelkezik egy a játékot futtatni képes PC-vel vagy Xbox konzollal, beléphet az online csataterekre és küzdhet az első szezon jutalmaiért. A játék nem csak a Microsoft Store-ban, hanem Steamen is elérhető, így legalább arról nagyjából van sejtésünk, mennyi PC-s élt eddig a lehetőséggel.

SteamCharts adatai alapján az elmúlt 24 órában az egyszerre játszók száma elérte a 256619-et, sőt, a SteamDB mérése szerint a 272586-ot is, ami nagyon szép eredmény, és a következő néhány napban ez könnyedén tovább nőhet. A Halo: The Master Chief Collection anno 161 ezer játékosig jutott.

Hirdetés

Soha ilyen jól nem startolt még Xbox-játék a Steamen, ami részben annak is köszönhető, hogy ezt ingyenesen tették elérhetővé. A Microsoftnak elég jó lesz ez az év, a Forza Horizon 5 is hasonlóan szépen teljesít: az egyszerre játszók számának mindenkori rekordja a Steamen 80745, de a játékbeli ranglista alapján PC-n és Xboxon már több mint 9,3 millióan ültek autóba.

A Halo Infinite december 8-án jelenik meg, a most elért eredmények megmaradnak a teljes játékban is. A multit mindenki ingyen fogja tudni játszani, a kampányért kell fizetni vagy Game Pass-előfizetővé válni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)