Hirdetés

Máris minden idők egyik legnépszerűbb játéka a Palworld

|

Teljesen rákattant a közösség, az érdeklődés pedig továbbra sem apad.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a Pocketpair alkotása szabályosan letarolta a Steamet, elvégre csupán nyolc órával a megjelenése után már az egymilliomodik példány talált belőle gazdára, amivel a fejlesztők előzetes elvárásait is sikerült magasan felülmúlnia.

A multis, pokémonszerű lényket felvonultató, nyílt világú lövölde ráadásul a barátainkkal együtt is játszható, így nem csoda, hogy hamar a figyelem középpontjába került. A parádés rajt után sejthető volt, hogy egy ideig még nem lankad majd a játék iránt tanúsított érdeklődés, ennek köszönhetően pedig most újabb rekordot döntött meg.

Hirdetés

A SteamDB adatai alapján ugyanis a Palworld sikeresen felküzdötte magát a Steam egy időben legtöbbet játszott játékai összesített listájának a hatodik helyére, amivel olyan alkotásokat sikerült lenyomnia, mint az Elden Ring és a Grand Theft Auto V, de ezek között voltak még a tavalyi év legtöbb bevételt termelő steames játékai, a Baldur's Gate 3 és a Hogwarts Legacy is. A Palworldöt egy ponton több mint egymillióan játszották egyidőben, de jelen cikk írásának pillanatában is 970 ezer fölötti számot mutat a mérő, ami tényleg egészen elképesztő eredmény.

Persze jó kérdés, hogy a kezdeti hype lecsendesedése után mennyi embert tud majd megtartani a játék, de az sem kizárt, hogy a süllyedésig még több rekordot is megdönt majd.

Ti nyomjátok a Palworldöt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)