Hirdetés

Mark Rein a kalóz UT2003 demóról

|

Mark Rein az Epictől hosszú nyilatkozatot tett közzé az Infogrames fórumán a kiszivárgott Unreal Tournament 2003 demóval kapcsolatban. Amint az sejthető, az Epic nem kimondottan lelkendezik a történtek kapcsán, de Mark eloszlat néhány rohamtempóban terjedő tévhitet is. Egy kis részlet:

"A kikerült verzióból egy csomó fontos dolog hiányzik. Csapnivaló a teljesítménye, nincs benne a megfelelő AI, a pályák, a menük befejezetlenek, nincs benne a Karma-fizika, hiányoznak a hangeffektusok és a zene nagy része, a fegyverek félkészek, nincsenek belőve, az egész leginkább egy rendkívül korai valami benyomását kelti, amit még bétának sem igen hívnék."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)