Hirdetés

MarkMyProfessor - most te osztályozod a tanárod

|

Van egy olyan magyar oldal, ahol szabadon értékelheted és véleményezheted a tanáraidat és ahol büntetlenül nevezheted őket szexinek.

Hirdetés

Nyilván mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy szívesen elmondtuk volna a véleményünket egyes oktatóinkról, de nem volt olyan hely, ahol azt szabadon, következmények nélkül megtehettük volna. Többek között erre is jó az internet, azon belül pedig egy magyar honlap.  

A MarkMyProfessor használata pofonegyszerű: szinte már minden hazai felsőoktatási intézmény fent van az adatbázisban és több mint 25 ezer tanári profilt hoztak létre, vagyis kikereshetjük szeretett/utált tanárainkat és olyan osztályzatot adhatunk nekik, amilyet megérdemelnek. Olyan "akasztják a hóhért" életérzés ez, amit sokan kedvelnek, elég csak arra gondolni, hogy a 2009-ben indult MarkMyProfessoron mára már közel 200 ezer értékelés született, nem véletlen tehát, hogy 2010-ben elnyerte az Év Honlapja Díjat a közösségi oldalak kategóriájában.

Jópofa továbbá, hogy nem csak az öt előre megadott szempont alapján értékelhetünk (a felkészültség, a segítőkészség, az előadásmód, a követelmények teljesíthetősége és a tantárgy hasznossága) egy 1-től 5-ig terjedő skálán, hanem azt is jelezhetjük az oktató felé, hogy szexinek találjuk-e vagy sem (ha ez esetleg valakinek fontos faktor), így ezek alapján összejön egy rangsor, amit még az érintettek közül is rengetegen böngésznek. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)