Hirdetés

Megérkezett az első frissítés a Marvel Ultimate Alliance PC-s portjához

|

A készítők a jövőben igyekeznek figyelni a játékosok visszajelzéseire, ezt a játékhoz elérhető első javító patch-csel is próbálják bizonyítani.

Hirdetés

Habár az Activision komoly hibákkal adta ki a Marvel Ultimate Alliance PC-s verzióját, szerencsére a Marvel Games beavatkozásának köszönhetően mégis kaptunk egy javítócsomagot. A játékosok legnagyobb örömére a játékhoz érkező első patch néhány technikai probléma kiküszöbölésére fókuszál, a vezérlésen túl a hangeffekteken és az online szervereken is javított a fejlesztő csapat.

A sokak által jelzett kontroller kompatibilitási probléma már a múlté, az  Xbox One és Xbox 360 kontroller gombjait is felismeri a játék, tehát bármilyen kontrollerrel gördülékenyen mehet a szuperhősködés. A rendkívül idegesítő hangokra is figyeltek a készítők, valamint emellett az online deszinkronizációs hibákat is javítja a patch.

A Marvel Games elszántságát figyelembe véve minden bizonnyal fogunk még további javító csomagokról hallani, hiszen az igazi pozitív játékélményhez még számos problémát javítani kellene a portokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)