Hirdetés

Második világháborús taktikai Call of Duty készült

|

Az Activision többször is szerette volna más irányba elvinni a sorozatot, de az utolsó pillanatban mindig visszatáncolt.

Hirdetés

Nem sok taktika szorult a Call of Duty játékokba, különösen azok kampányaiba, és ezt az állítást még a legelvakultabb rajongók is kénytelenek elismerni. Éppen ezért lett volna jó, ha kap egy esélyt a Vicarious Visions soha meg nem jelent játéka.



A Call of Duty ma már inkább brand, mint sorozat, ezért nem gondolkodott ostobán az Activision, amikor felmerült, hogy esetleg más műfajokat (hivatalosan TPS-ről volt szó) is meghódítsanak vele.
Az egyik ilyen kísérlet második világháborús, csapat alapú, felülnézetes taktikai játéknak indult, ám hogy mennyivel jutott túl a felvételen látható prototípuson, azt nem tudjuk. Mindenesetre maga a játék sosem látott napvilágot. Az Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra szánt alkotás létezéséről sem szereztünk volna tudomást, ha az egyik animátor, Steve Nelson időközben elérhetetlenné vált honlapján nem bukkant volna fel referenciaként.



Ti milyen más műfajban tudnátok elképzelni egy Call of Duty-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)