Hirdetés

Mass Effect 2 - apró, hirtelen DLC, ruhákkal

|

A BioWare Twitter-en tette közzé, hogy érkezik egy ruhacsomag a Mass Effect 2-höz, a Firewalker DLC-vel egy napon.

Hirdetés

Meglepő módon érkezett, ám nem is tartható akkora durranásnak az a DLC, mely a Mass Effect 2 három karakterének, Jack-nek (vagy Subject Zero, ugyanaz), Thane-nek és Garrus-nak ad új ruhákat. Ami viszont külön jó dolog, hogy a csomag csupán jelképes összegért, mindössze két dollárért lesz beszerezhető március huszonharmadikától.

Ugyanezen napon érkezik még egy DLC a Mass Effect 2-höz, mely azért valamivel nagyobb durranás lesz, ez pedig a Firewalker Pack, aminek talán legjobb része a Hammerhead tank. Mondjuk aki már unja Jack, Garrus és Thane ruháit, annak felüdülés lesz az előbbi csomag is, mely The Alternate Appearance pack néven lesz megtalálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)