Hirdetés

Mass Effect 2 - Ingyenes DLC az első napon

|

Már a premier napján ingyenes letölthető tartalmak várják a vásárlókat.

Hirdetés

A Dragon Age: Origins DLC-inek sikere láthatóan meghozta a BioWare étványát, lévén a cégvezetés ígéretet tett arra, hogy nem hanyagolja el oly mértékben a Mass Effect 2 megjelenés utáni tartalmait, mint tette azt az első résznél.



Akár pletykának is hihetnénk a norvég DagBladet időközben már törölt írását, amelyben a premier napjára időzített ingyenes DLC-ről írta, ha a BioWare nem erősítette volna meg, hogy egyetlen petákot sem számolnak fel az első napon kiadott extra tartalmakért cserébe. Az egyelőre cím nélkül álló DLC újabb fegyvereken és páncélokon túl egy ismeretlen planétát, valamint egy mindeddig titokban tartott társat (Zaeed Messani - Egy morcos medvére emlékeztető fejvadász) is jelent azoknak, akik pénzt áldoznak egy PC-s, vagy X360-as Mass Effect 2 kópiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)