Hirdetés

Mass Effect 2 - Kasumi's Stolen Memory DLC áprilisban

|

Hamarosan újabb fővel bővül Shepard parancsnok legénysége.

Hirdetés

Bár sorra jönnek a komolyabbnál komolyabb ellenlábasok, sokak szemében jól áll a Mass Effect 2 a 2010-es év játéka címéért folytatott versenyben, ráadásul a pénztáraknál sem vallott szégyent.



A BioWare folyamatosan adagolt ingyenes letölthető tartalmakkal igyekszik fenntartani az érdeklődést. Zaeed után az első komolyabb Mass Effect 2 DLC még ebben a hónapban elhozza nekünk a Hammerhead harcjárművet, április 6-án pedig már egy újabb főt igazolhatunk Shepard elit csapatába. Kasumi ember leányzó, foglalkozását tekintve pedig tolvaj.
A Kasumi's Stolen Memory tartalmához a játék bármely pontján hozzáférhetünk, akár a finálé után is.



A hölgyet a Citadel űrállomáson vehetjük fel, hűségét és bizalmát pedig a hozzá kapcsolódó küldetés (tengelyt akasztunk egy befolyásos műgyűjtővel) sikeres megoldása esetén érdemeljük ki. A másfél órásra saccolt misszión felül egy új achievement, a villanógránát használata (új képesség), továbbá a Locust géppisztoly kapott még helyet a csomagban.
Rossz hír viszont, hogy ez a DLC már fizetős lesz, de hogy mennyibe kerül, azt még nem árulták el az illetékesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)