Hirdetés

Mass Effect 2: Kasumi's Stolen Memory megjelenési dátum és ár

|

A BioWare űreposza április elején újabb fejezettel bővül, ám ezúttal nem repül csak úgy a szánkba a sült galamb.

Hirdetés

Bizony, mint arról már több alkalommal is írtunk, a Mass Effect 2 legeslegeslegesleges.... legújabb DLC-je a korábbi gyakorlattal ellentétben nem ingyen és bérmentve kerül merevlemezünkre.



Az április 6-án érkező Kasumi's Stolen Memory 7 dollárba (PC), vagy 560 Microsoft Pontba kerül majd. A másfél órásra saccolt küldetés során új társunk, Kasumi Goto kérésére Donovan Hock páncéltermébe próbálunk meg bejutni. Az úriember leginkább a Bond filmek Ernst Stavro Blofeldjére emlékeztet, ugyanis több pénze van, mint Dagobert bácsinak, nagyobb hatalma, mint a legtöbb kormánynak, s olthatatlan szenvedélyt táplál értékesebbnél értékesebb műtárgyak iránt. A Bond-életérzést erősíti majd az is, hogy épp egy, a galaxis legbefolyásosabb gazemberei számára adott estélyen is megjelenünk. 



Hogy mi lesz a következő Mass Effect 2 DLC a sorban, még nem tudni. Csak legyen igényes, és ingyenes (vagy olcsó), s akkor elégedettek leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)