Hirdetés

Mass Effect 3: Lázadás!

|

Hivatalosan is bejelentették, május 29-től lesz elérhető az újabb többjátékos kiegészítőket tartalmazó DLC.

Hirdetés

Fölkerült a Bioware oldalára a Rebellion Pack névre keresztelt DLC tényleges tartalma. Ennek nagy része nem okozott meglepetést, hiszen ahogy nemrégiben beszámoltunk róla, a csomag még több játszható karaktert, illetve újabb pályákat és fegyvereket ad a többjátékos módhoz.

A kiszivárgott (és rajongók ezreit találgatásra késztető) Phoenix faj tagjai helyett Ex-Cerberus-os biotikusokkal bővíthetjük csapatunkat, ami megmagyarázza a címadást. A Resurgence Pack-hoz hasonlóan, ehhez is ingyen juthatunk hozzá minden platformon, tehát PC-n, PS3-on és Xbox 360-on egyaránt, ha rendelkezünk Mass Effect 3-hoz kapott online hozzáféréssel.

Az új Mass Effect 3 DLC tartalmáról ITT olvashattok részletesebben, a lázadásra való felkészülésben pedig segíthet az eheti online kihívás teljesítése, ami az Operation: Shieldwall nevet kapta!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)