Hirdetés

Mass Effect 3 Operation Shieldwall - Banshee-k mindenfelé

|

A múltkori hadművelet bukása után a BioWare úgy döntött, hogy növeli a tétet.

Hirdetés

Az Operation Silencer során a játékosoknak az lett volna a feladatuk, hogy 3 millió Banshee-t küldjenek a halálba, de mivel ez nem sikerült, a következő hadműveletet extra körülmény is nehezíti.

A Mass Effect 3 legfrissebb hadművelete az Operation Shieldwall nevet kapta, ennek során a játékosoknak a kiképzőközpontokat kell megvédeniük a Reaperek támadásától. Az összesített cél az, hogy 50000 karaktert sikerüljön promotálni, csapatokon belül pedig az, hogy legalább három játékos érjen el kitüntetést. A nehezítő körülmény, hogy több Banshee jelenik meg a Reaper ellenfelekkel, de az sem kizárt, hogy más ellenfelek hozzák őket magukkal. Ha a hadművelet sikeres lesz, a résztvevő játékosok egy véletlenszerűen kiválasztott ritka fegyverrel lesznek gazdagabbak, ha pedig egy adott csapat teljesíti a rá kiszabott feladatot, akkor a csapat minden tagja Commendation Packet kap. A PlayStation 3-on, Xbox 360-on és PC-n egyaránt játszható hadművelet május 25-én hajnali 3 órakor indul és május 27. hajnali kettőig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)