Hirdetés

Mass Effect 3: Retaliation - visszatérnek a Begyűjtők

|

Jövő héten érkezik a Mass Effect 3 következő, ingyenes tartalmi frissítése.

Hirdetés

A BioWare szerint ez lesz eddigi a legnagyobb kiegészítő csomag, ami a Mass Effect 3-hoz érkezett. A Retaliation névre keresztelt letölthető tartalomban visszatérnek a második rész ikonikus rosszfiúi, a Begyűjtők. A játékosok szembekerülnek a második részben látott, szinte összes létező begyűjtő alfajjal, az Abominationtől a Preatoriánig.

A többjátékos módba jönnek még a szokásosnak mondható, új kasztok, mint a Turian Havoc Soldier és Turian Ghost Infiltrator. Az új kasztokhoz új fegyverek és felszerelések is érkeznek, de ezúttal nem új pályákat, hanem a régiek veszélyesebb változatait kapjuk. A játékosoknak a régi csataterek viharos, vagy méregben úszó, esetleg homokvihartól tomboló variánsain kell helytállniuk, az új ellenséggel szemben. Mindezek tetejébe még extra kihívásokat is kapunk, melyek teljesítéséért különböző, magunkra aggatható bannerek ütik a markunkat.

Az ingyenes csodacsomagot október 9.-től tölthetitek le PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)