Hirdetés

Mass Effect 3 - Változhat a kijelző

|

Kevés információ látott eddig napvilágot a Mass Effect 3-ról, így minden morzsának örülünk, amit akár véletlenül, akár szándékosan hullajtanak el a fejlesztők.

Hirdetés

Elvileg még idén, valamikor télen várható a Mass Effect 3 érkezése, de nem lepődnénk meg azon, ha a Föld megmentését is magába foglaló finálé átcsúszna a következő évre.



A legfrissebb hír nem mást érint, mint a HUD-ot és az ellenfelek azonosítását. A BioWare már a Mass Effect 2 idején sokat kísérletezett azzal, hogy valamiként Shepard páncélzatának, illetve az őt körülvevő környezetnek adja át a HUD szerepét, ám az eredménnyel nem voltak maradéktalanul elégedettek. Brenon Holmes a fejlesztők részéről nem is mulasztotta el agyondicsérni a Dead Space-ben látott megoldást, egyszerűen imádja a játékban látható interfészt. Ezért tehát a fórumozók észrevételeit is meghallgatva tovább kísérleteznek, míg meg nem találják az ideális megoldást.

Azt is szeretnék elérni a Mass Effect 3-ban, hogy könnyebben be lehessen azonosítani az ellenfeleket, mert pillanatnyilag ugyan távolról is fel lehet ismerni a különböző fajok képviselőit, az már nem feltétlenül derül ki, hogy milyen fegyver van náluk, illetve mire számíthat tőlük a játékos. Pedig ezen információk birtokában egyszerűbb lenne kiválasztani a megfelelő taktikát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)