Hirdetés

Mass Effect 4 - valószínűleg lesz multiplayer

|

A Mass Effect 4 egy nagy előrelépés, így nem kizárt, hogy a kooperatív módon túl kompetitív többjátékos lehetőségek is bekerülnek.

Hirdetés

A Mass Effect 4 fejlesztése egyre jobban halad, az idei E3-on a nagyközönség számára is bemutatkozhat a játék, de még mindig csak halvány sejtésünk van arról, hogy a BioWare milyen irányba viszi a most már Shepard nélkül visszatérő szériát.

Most, hogy a Dragon Age: Inquisitiont befejezték, két vadonatúj IP mellett már az új Mass Effect is több figyelmet kap, viszont kevés az esély arra, hogy már idén megkapjuk. Néhány szegmensbe még csak most kezdenek bele; Chris Wynn, a játék vezető fejlesztési igazgatója tweetben jelezte, hogy online producert keresnek.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játék multiplayer módokat kap, lehet, hogy csak egyéb online funkciókat terveznek beépíteni, de a Mass Effect 3 kooperatív módját sokan szerették, és ha már szóba került, az Inquision multija is elég népszerű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)