Hirdetés

Mass Effect - a BioWare kíváncsi a véleményünkre

|

A stúdió szeretné ha a rajongóknak minél nagyobb beleszólása lehetne a fejlesztésbe, amelyhez most egy kérdőívet is összeállítottak.

Hirdetés

A készülő Mass Effect epizódró eddig nem sokat tudunk, az idei Comic-Conra azonban a BioWare csapata is kivonul majd, hogy meséljenek kicsit a játékról. 

A csapat szeretne minél közelebb kerülni a játékosokhoz, hogy a lehető legjobban kielégíthessék a rajongói igényeket. A most nyilvánosságra hozott kérdőívben a játék legtöbb aspektusával kapcsolatban kikérik a véleményünket, így a történet, a testreszabhatóság és a felfedezés is terítéken van.

A kérdések közt a cosplay iránti érdeklődésünket is kifejthetjük, illetve arra is kíváncsiak, hogy részt veszünk-e majd a gamescomon vagy az augusztus PAX Prime-on, így könnyen elképzelhető, hogy még a nyár vége előtt rengeteg új infóval gazdagodunk majd. Egyelőre persze a Dragon Age: Inquisition van a prioritási lista élén, de az októberi megjelenés után remélhetőleg a Mass Effect is megkapja a neki kijáró szeretetet.

Ti mit vártok az új Mass Effecttől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)