Hirdetés

A Mass Effect inspirálta A galaxis őrzői rendezőjét

|

Egy olyan volumenű szellemi termék, mint a Mass Effect óhatatlanul is megihlet más alkotókat és nem feltétlenül csak ugyanabban a témában: a Marvel egyik legnagyobb slágerét, A galaxis őrzőit jegyző James Gunn például ezt tekinti az egyik múzsájának.

Hirdetés

A BioWare Mass Effect szériája a játéktörténelem egyik legjobban szeretett franchise-a, amelynek univerzuma hatalmas rajongótáborral rendelkezik, még a Marvel egyik kasszarobbantója, A galaxis őrzőit rendező James Gunn is közéjük tartozik, sőt!

Gunn a minap Twitteren elárulta, hogy a képregényeken és a Flash Gordonon, a Farscape-en, a Star Warson és néhány más alapanyagon kívül a Mass Effect adta neki a legnagyobb inspirációt ahhoz, hogy vászonra vigye az őrzőket: 

Gunn még hozzátette, hogy miután megjelent A galaxis őrzői vol. 2, megpróbálja szabaddá tenni magát, hogy végigjátszhassa a Mass Effect Andromedát, amelyre a BioWare vezetője, Aaryn Flynn azzal reagált, hogy ez ironikus, mert ő meg az Andromeda premierje után tervezi azt, hogy elmegy megnézni az őrzők folytatását. Ezenkívül a kedves szavakért cserébe meglepte Gunnt egy vadonatúj Andromeda képkockával is: 

Kedves Aaryn, mi is imádjuk a Mass Effectet. Kaphatnánk esetleg egy új trailert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)