Hirdetés

Mass Effect videóelőzetes

|

Gyu és Duncan értekezik röviden - mert hosszabban nem lehetett - a BioWare szerepjátékának PC-s változatáról.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb konzolos játéka a nyár elején megérkezett PC-re is, és az elvárásoknak megfelelően egyáltalán nem vallott szégyent. Kritikusai nyilván akadnak, de nincs olyan alkotás, ami mindenkinek egyformán tetszene.



masseffect-gstv.jpg



A GSTV archívumában kutakodva - nem kellett túl mélyre ásni - találtuk a viszonylag régi, és pillanatnyilag csak mérsékelten aktuális anyagot. Ha már úgy esett, hogy nem is oly régen megérkezett a játék magyar verziójával kompatibilis Bring Down the Sky DLC, akkor nosztalgiázunk egy keveset, mert az mindig jó. Arról nem is beszélve, hogy már türelmetlenül várjuk az Xbox 360 mellett PC-re is bejelentett második részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)