Hirdetés

Masszív betekintést kaptunk a Like a Dragon: Infinite Wealth sztorijába, van dátum is

|

Több mint tíz percen keresztül nézhetjük, hogyan folytatódik Ichiban Kasuga története, amely a Yakuza: Like a Dragonban vette kezdetét.

Hirdetés

A 2020-ban megjelent Yakuza: Like a Dragon különleges része a franchise-nak, ugyanis ez volt az utolsó, amelyik használta a Yakuza nevet Japánon kívül, ezt követően már Like a Dragonként kapjuk a széria további címeit. A Ryu Ga Gotoku Studio PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra megjelent játékának főszereplője Ichiban Kasuga volt, aki a főnöke kedvéért 18 évig csücsült börtönben, hogy aztán mire kikerüljön, minden a feje tetejére álljon, amit addig ismert.

Kasuga azonban így is szerzett életre szóló barátokat és olyat vitt véghez az otthonává váló Ijincho esetében, ami a csodával egyenlő, szóval egy spin-off (a Like a Dragon: The Man Who Erased His Name november 9-én jön és a Yakuza franchise ikonikus karakterére, Kazuma Kiryura fókuszál) után elérkezett az idő, hogy megismerjük életének következő fejezetét: felkutatja az édesanyját. 

Hirdetés

Az alábbi videó több mint tíz percen keresztül mesél arról, hogy mi mindenről fog szólni a Like a Dragon: Infinite Wealth, amelyben Kasugát megint tépi a sors eleget, viszont legendásan megnyerő személyisége ismét a segítségére lesz. Ichibannak Hawaiira kell mennie, hogy találkozzon az anyjával, viszont összefut Kazuma Kiryuval is, akinek szintén megvan a maga célja. Nézzétek csak: 

Nem csak a történetet ismerhettük meg, megkaptuk a megjelenési dátumot is: a Like a Dragon: Infinite Wealth 2024. január 26-án fog megjelenni minden platformra, amire az előző rész is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)