Hirdetés

Késik a MechWarrior 5 DLC-je, de ezzel valójában jól járunk

|

Jelenleg úgy tűnik, hogy az év első felében már biztosan nem fog megérkezni a kiegészítés.

Hirdetés

Tavaly decemberben érkezett meg PC-re a MechWarrior 5: Mercenaries, amiben a rajongók ismét óriási mechákba pattanva lövöldözhettek. A Piranha Games műhelyében már készül egy elég fontos változásokat hozó kiegészítés, de nagyon úgy tűnik, hogy néhány hónapot még várnunk kell a megjelenésére.

Hirdetés

A csapat egy hivatalos bejegyzést tett közzé nemrég, amiből kiderült, hogy nem mostanában fog megjelenni a Heroes of the Inner Sphere nevezetű DLC. Eredetileg az volt a terv, hogy már áprilisban befut a kiegészítés, azonban a fejlesztők átpakolták júniusra a nagy napot, mivel rájöttek, hogy néhány egyéb funkciót is bele tudnak még csempészni a letölthető pakkba. Azonban sok más fejlesztőcsapathoz hasonlóan a Piranha Games munkatársai is távmunkában dolgoznak jelenleg, emiatt pedig nem valószínű, hogy az év első felében ki tudják adni a Heroes of the Inner Sphere-t.

A tervek szerint a DLC egy vadonatúj karriermódot, valamint temérdek új játékbeli cuccot hoz, így elég jó vétel lehet majd azoknak, akik felráznák egy picit a játékot. A csúszásnak valószínűleg nagyon nem örülnek a rajongók, de talán némileg vígasztalja őket az, hogy a stúdió még több újdonsággal felturbózva fogja piacra dobni a pakkot, ha egyszer elkészülnek vele.

Nektek hogy tetszett a MechWarrior 5: Mercenaries?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)